Avoin työpaikka: PRODUCT & AFTER SALES MANAGER

Snowek Oy on maailman johtavia katujen kunnossapitolaitteita valmistava kasvuyritys. Keskitymme katujen puhdistusteknologioiden ja työlaitteiden tuotekehitykseen, myyntiin ja markkinointiin. Uusi lippulaivamme, maailman ensimmäinen katupölyn puhdistava, vedetön puhdistustyölaite Trombia on saanut lentävän startin maailmalla, ja täten haemme nyt teknistä Product & After Sales Manageria ottamaan vastuun jälkimarkkinoinnista ja tuoteteknisestä kouluttamisesta.

 

Menestyäksesi tehtävässä ymmärrät hydrauliikan ja mekaanisten koneiden päälle. Kokemus rakennuskoneista, työlaitteista ja niiden huoltamisesta on erinomainen lähtökohta tehtävään. Erityisesti haemme kuitenkin hyvin organisoitunutta, itsenäisesti vastuuntuntoista ja kansainvälisiin tehtäviin hakeutuvaa vastuunkantajaa. Tulet toimeen erinomaisesti asiakkaidemme, eli katujen kunnossapitourakoitsijoiden ja jälleenmyyjien teknisten palvelupäälliköiden kanssa sekä puhelimitse että kentällä.

Olemme pieni kasvuyritys joten vastuualueesi elää ja kasvaa ajan saatossa, mutta ensimmäisten 12 kuukauden aikana tartut näihin haasteisiin itsenäisesti, mutta toki muun tiimin tuella:

1. Vastaat kansainvälisen after sales-verkostomme rakentamisesta ja toimivuudesta.

2. Rakennat, suunnittelet ja toteutat uusien kansainvälisten jälleenmyyjien tuotekoulutukset ja huoltokoulutukset. 

2. Käynnistät ja organisoit uuden kansainvälisen varaosa- ja after sales-pisteemme toiminnan Vantaalla. Varmistat että palvelun sujuvuudesta tulee yrityksemme kilpailuetu maailmalla. 

3. Tilanteen vaatiessa, syöksyt kentälle auttamaan loppuasiakkaita jälleenmyyjän tueksi käytännön teknisten ongelmien kanssa.

Vastuualueesi on laaja ja vaatii itsenäistä työotetta. Raportoit toimitusjohtajalle. Työtehtävä ei ole perinteinen kahdeksasta neljään rooli, vaan vaatii joustavuutta asiakkaidemme mukaan. Samalla sinulla on vastuu ja vapaus huolehtia työn organisoinnista itsenäisesti.
Toimipisteesi on Vantaalla.

Hakijoilta edellytämme seuraavia osaamisalueita:

 • Kykyä työskennellä ja huoltaa mekaanisia ja hydraulisia koneita ja kalustoa
 • Kokemusta after sales -palveluista ja jälleenmyyjien teknisestä tuesta
 • Kokemusta varaosalogistiikasta ja varaosamyynnistä
 • Vahvaa asiakaslähtöistä ajattelutapaa
 • Ymmärrystä liiketoiminnan lainalaisuuksista ja myyntihenkisyyttä
 • Tarkkaavaisuutta, ja äärimmäistä huolellisuutta asiakastapausten käsittelyssä
 • Halua ja kykyä matkustaa 50 – 100 päivää vuodessa, myös ulkomailla.
 • Sujuvaa englanninkielistä esiintymistaitoa.

Arvostamme lisäksi, mikäli sinulta löytyy jotain seuraavista taustoista:

 • Kokemusta kansainvälisen huoltoverkoston rakentamisesta
 • Kokemusta lakaisukoneista, lumiauroista tai katujen kunnossapitotoimialasta
 • Kielitaitoa suomen ja englannin lisäksi

Taustaltasi voit olla kokenut tuote- tai huoltopäällikkö, tai uran alkuvaiheessa, mutta merkittävällä teknisellä osaamisella eteenpäin kansainvälisiin vastuutehtäviin pyrkivä lahjakkuus.

Haluat työskennellä Snowekilla koska,

 • Tarjoamme yhden Suomen haastavimman, mutta samalla mielenkiintoisimman, teknisen vastuutehtävän. Tulet mukaan, kasvutarinamme alkuvaiheessa kun uuden tuotteen ja mullistavan kotimaisen teknologian myynti on startannut vauhdilla ja uusia markkinoita avataan lähivuosina tiheästi. Tehtävässä rakennat suomalaista viennin menestystarinaa ja  työskentelet päivittäin maailman suurimpien rakennuskonealan yritysten kanssa. 
 • Tarjoamme vastuuta ja vapautta, pienessä mutta vauhdilla kasvavassa organisaatiossa.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen joka sovitetaan taustaasi, ja joka motivoi ja kasvaa yrityksen menestyksen myötä.
 • Startup-tyyppisen työympäristön, mutta vakaalla liiketoiminnalla.

Hakeaksesi tehtävään klikkaa http://www.trombiaglobal.com/careers ja lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen info@snowek.fi maanantaihin 15. lokakuuta mennessä.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä, niihin vastaa toimitusjohtaja Antti Nikkanen sähköpostitse etunimi.sukunimi@snowek.fi .