Snowek Avoharjat - harjausta esteitä hipoen

Avoharjat

Avoharjat

AH – sarjan Snowek avoharjat ovat suunniteltu tehokkaaseen hiekan, lumen ja roskien harjaamiseen. Tehokas vaaka- ja pystykellunta takaavat hyvän puhdistustuloksen kerta-ajolla ja lisäksi suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota harjan helppohuoltoisuuteen. Avoharjoihin on saatavilla korkeapainepölynsidonta- tai kastelujärjestelmä sekä runkoon integroitu vesisäiliö.

 

Vakiovarusteet

  • Hydrauliikan neljällä letkulla ja ½” liittimillä
  • Hydrauliikan säätöventtiili
  • Vakiosovitteet (Euro, Trima, Kunta 500, VL ja  Volvo)

Lisävarusteet

  • Perinteinen kastelujärjestelmä sinkityllä ja integroidulla vesisäiliöllä
  • Korkeapainepölynsidontajärjestelmä sinkityllä ja integroidulla vesisäiliöllä
  • Pesupistooli ja letkukela
  • Nostolaite kuorma-autokäyttöä varten
  • Sähköventtiili (harjan toimintoja ohjataan kahdella letkulla)

Tekniset tiedot

Erinomainen puhdistustulos

puhdistustulosAvoharjalla puhdistettava pinta saadaan puhtaaksi kerta ajolla. Tämän takaavat +/- 10° vaakakellunta sekä 30 cm liikevaralla varustettu pystykellunta joiden avulla harja seuraa epätasaistakin pintaa tarkasti.

Lamellien pitkä kestoikä ja vaivaton vaihto

huollotIskunvaimennettu jousto ja kellunnan geometria yhdessä takaavat, etteivät lamellit kulu epätasaisesti. Itse lamellien vaihtotyö sujuu keskivetoisuuden ansiosta alle puolessa tunnissa.

Harjausta esteitä hipoen

kanttikivienpuhdistusSnowek avoharjojen keskivetoisuus mahdollistaa harjauksen myös  seinustojen, sillankaiteiden ja muiden esteiden läheltä.

Integroitu vesisäiliö

lisavarusteetAvoharjojen soviterunko voidaan korvata vesisäiliörungolla. Sinkittyyn vesisäiliöön mahtuu 270 litraa vettä, joka voidaan ohjata harjalle joko normaalin kastelun tai pienikulutuksisen korkeapainepölynsidonnan kautta.

Kestävä ja pitkäikäinen työlaite

kulutusosatÖljyvoideltu ketjuveto yhdessä vetokotelon kulutuspalojen kanssa takaavat, että Snowek avoharjat kestävät käyttöä. Lisäksi törmäystilanteiden aiheuttamat vääntymät on helppo korjata pultattavien lokarinosien ansiosta.