Snowek Circulus - Hiekannostoon ennennäkemätöntä tehokkuutta!

Circulus -kauhaharjat

Circulus kauhaharjat

Snowek Circulus-harjat ovat uudenlaisia, alusta asti pyöriviksi suunniteltuja kauhaharjoja. Circulus poistaa kauhaharjoista tyypillisen takaperin harjaamisen ja tuo hiekannostokauteen ennennäkemätöntä tehokkuutta suurella keräyskapasiteetilla sekä erinomaisella puhdistustuloksella.

Circulus-kauhaharjoja valmistetaan kolmea eri mallia: kapeamman C190-mallin työleveys on 190cm ja leveämpien mallien 220cm. C220M ja C220 -harjoissa on joko 700mm tai 900mm ja C190-harjoissa 700mm korkeat lamellit.

Circulus harjoja pystyy pyörittämään rajattomasti, sillä pyöritys on toteutettu tasaisen pyörinnän takaavalla hydraulitoimisella hammasrataskehällä.

Malliston pienemmät harjat soveltuvat käytettäväksi maatalous- ja kiinteistöhuoltotraktoreissa, isommat taas yli 9 tonnin painoisissa pyöräkuormaajissa.

Uutuutena mataliin kiinteistökuormaajiin on saatavilla erillinen pikakiinnitettävä vesisäiliö kuormaajan taakse, lisäämään takapainoa ja parantamaan näkyvyyttä koneen edessä. Kysy lisää esimerkiksi Willeihin ja Kramer-kiinteistökuormaajiin soveltuvasta ratkaisusta myynniltämme.

Vakiovarusteet

  • Kellunta ja tukipyörä kaikissa malleissa
  • Pultattava, kulutusteräksinen huulilevy sekä kulutuspalat kauhan sivuilla
  • Hitsatut Volvo sovitteet Circulus-220 harjassa, pultattavat sovitteet Circulus-190 ja 220M -harjalaitteessa
  • 4 hydrauliletkua ½” hydrauliliittimillä.

Lisävarusteet

  • Korkeapainepölynsidontajärjestelmä
  • Perinteinen kastelujärjestelmä
  • Erillinen suutinputkisto (käytettäväksi takasäiliön kanssa)
  • Pesupistooli ja letkukela
  • Sähköventtiili (harjan toimintoja ohjataan kahdella letkulla)

Tekniset tiedot

Pyydä tarjous Circulus-harjakoneesta.

Yrityksesi

Sähköposti (pakollinen)

Yhteyshenkilön nimi

Puhelinnumerosi

Mihin peruskoneeseen haluat Circuluksen asennettavan? Tarvitsetko kastelujärjestelmää tai korkeapainepölynsidontajärjestelmää?

Toivottu toimituspäivä

Toimitusosoite

Nimi

Katuosoite

Postitoimipaikka

Postinumero

Maa

Tilaa Circulus tästä.

Uutuutena Circulus myös pieniin kiinteistökoneisiin! – Snowek-takasäiliö pikakiinnityksellä Kramer, Wille ja Lundberg – kiinteistöhuoltokokoluokan pyöräkuormaajiin.

Tehokkain työlaite hiekan keruuseen

Ympäripyörivyyden ansiosta hiekan keruu on nopeaa ja turvallista, koska taaksepäin ajon osuus vähenee huomattavasti. Lisäksi suuri keräyskapasiteetti pidentää tyhjennysten välejä.

Erinomainen puhdistustulos

Vakiovarustukseen kuuluvan kellunnan avulla harja saadaan seuraamaan tarkasti puhdistettavan alueen pintaa, jolloin kerättävät epäpuhtaudet saadaan poistettua kerta-ajolla.

Nopea lamellien vaihto ja helpot huollot

Circulus-kauhaharjojen lamellien vaihto on nopeaa, eikä vaadi erikoistyökaluja. Lisäksi kulutuspalat ovat pultattavia ja rasvattavat kohteet ovat helposti saavutettavissa.

Kanttikivien puhdistus myös ilman sivuharjaa

Circulus harjoilla kanttikivien harjaus käy kätevästi, kun harjaa ajetaan hieman vinottain. Tällöin lamellit pääsevät kaapimaan hiekan, lehdet ja muut roskat tehokkaasti  ilman erillistä sivuharjaa.

Kattavasti varusteltu

Circulus kauhaharjojen vakiovarusteisiin kuuluvat leveä tukipyörä, kauhan pyöritin, lokasuoja, pultattavat kulutuspalat myös sivuilla, sekä kelluntamekanismi.

Irrotettava pesuripaketti

Circulus kauhaharjat voidaan varustaa korkeapainepölynsidonnalla, joka vähentää tutkitusti harjauksen aikaista pölyämistä. Lisäksi vesisäiliö pesupaketteineen on irrotettavissa, joten pultattavan sovitteen kanssa pesupakettia voi käyttää myös erikseen.