[bgmp-map]

Centaurus

Snowek Centaurus

Kelluntaan, iskunvaimennukseen ja keskivetoon perustuva ammattilaisen puomiharja kaivinkoneeseen. Saatavana 1,5 , 2,0 ja 2,5 metrin leveydellä

Keskivetoisuuden ylivoimaa

Snowek Centaurus -puomiharjoissa moottorointi on tehty keskivetoisesti. Harjalamellien vaihto on nopeaa ja harjan sivuilla ei ole vaurioituvia laakereita tai moottoreita.

Snowek Centaurus -puomiharja soveltuu kaikkiin yleisimpiin kaivinkoneisiin, pyöräalustaisiin kaivinkoneisiin ja puomeihin.

Vaaka- ja pystykellunta

Vaaka- ja pystykellunta säästää harjalamellien kulumista ja helpottaa harjaustyötä.

Jäykkyyssäädettävät iskunvaimentimet

Snowek-avoharjoista tuttu huippuluokan iskunvaimennus.

Pulverimaalatut komponentit

Kaikki Snowek-tuotteiden komponentit pulverimaalataan erillään. Laadun ja käyttöiän johdosta Snowek-tuotteissa on markkinoiden johtava jälkimarkkina-arvo.

Snowek Centaurus

Snowek Centaurus -puomiharjat kehitettiin yhteistyössä kaivinkoneurakoitsijoiden kanssa helpottaaksemme suurten urakoiden ja kiinteistöhoidon siivoustöitä. Centaurus-puomiharjojen kellunta mahdollistaa nopeamman harjaustyön, kun harjatelaa ei enää tarvitse asetella paikalleen millin tarkkuudella. Iskunvaimennuksen säätö taas tarjoaa urakoitsijalle mahdollisuuden vahvistaa tai keventää kelluntatoimintoja, ja harjalaitteen pitkäikäisyys paranee entisestään. Keskivetoisuus tekee harjaustyöstä helppoa myös ahtaissa kohteissa ja helpottaa entisestään harjalamellien vaihtoa.

Centauruksen harjakset vaihdetaan vain päätylaipat irrottamalla n. 5 minuutissa!

900mm pituiset harjalamellit tuovat pitkäikäisyyttä urakointiin ja parantavat puhdistustulosta merkittävästi.

 

Katso video