Snowek Trombia – Framtiden för sommarunderhåll av gator och industriområde

Trombia

Snowek Trombia

Snowek Trombia är en arbetsmaskin för sommarunderhåll av gator. I Trombia förenas utmärkta rengöringsresultat, dammfrihet utan vatten och enkel service på ett unikt och patenterat sätt.

Trombia effektiverar sommarunderhållet av gator från tidig vår till sen höst. Trombia samlar lika väl upp sand och löv som skräp efter människor. Trombias användningsändamål är alltså samma som för självgående sopmaskiner, men arbetseffekten och dammfriheten har höjts till en ny nivå.

Mer information: http://www.trombiaglobal.com

Tekniska data

Modell Trombia Trombia Compact
A (cm) 245 215
B (cm) 125 105
C (cm) 224 195
Skopans volym (effizient) 1200 l 800 l
Tomvikt 1 400 kg 1 000 kg
Hydraulisk effekt, min. 70 l/min 60 l/min
Hydraulikens arbetstryck (min-max) 180 - 230 bar 160 - 230 bar
Effektiv sopningsfart (min-max) 4 - 15 km/h 4 - 15 km/h
Vattenförbrukning (min-max) 0 - 100 l/h 0 - 100 l/h
Maskinrekommendation 9 - 20 ton 6-9 ton

trombia-kaavio

 

Utmärkt rengöringsresultat

lisavarusteetTrombia-metodens effekt bygger på den gemensamma effekten av mekanisk borttagning av smuts och inloppsluft som skapas med en sluten cirkulation. Processen behöver inte heller vatten, så det blir inga problem om dammet blir blött.

Bättre kostnadseffektivitet

lisavarusteet

Trombias effektivitet möjliggör en mer effektiv användning än tidigare av hjullastare som i första hand har köpts för vinterbruk och erbjuder en kostnadseffektiv konkurrent för sopsugmaskiner.

Intelligent styrning

lisavarusteet

Alla Trombias funktioner styrs från förarhytten med hjälp av en digital skärm. Man kan till exempel justera borstens rotationshastighet steglöst och arbetsmaskinens rätta höjd syns direkt på skärmen.

.

Lätt att underhålla

lisavarusteet

Trombia har inga filter som kräver ständigt underhåll, eftersom inloppsluften rengörs med en cyklonseparator. Man har även fäst särskild uppmärksamhet vid planeringen av åtkomligheten till andra serviceobjekt.