Yritys

Snowek Oy

Snowek Oy on kulkuväylien kunnossapidon kehittäjä. Yhtiö suunnittelee, valmistaa ja markkinoi työlaitteita kiinteistönhoitokoneisiin, pyöräkuormaajiin, traktoreihin sekä kaivinkoneisiin. Snowekin päätuotteita ovat imuavusteiset Trombia harjalaitteet, ympäripyörivät Circulus-kauhaharjat, perinteiset harjalaitteet sekä erilaiset lumiaurat.

Snowek Oy:n pääkonttori sijaitsee Kuopiossa ja tuotantolaitokset Ylä-Savossa sekä Pohjanmaalla. Snowek Oy on perustettu 2011.

Snowek Oy:n varaosakeskus toimii Vantaan Viinikkalassa.

Tapamme toimia

Me Snowekilla haluamme tulla tunnetuiksi laadukkaista ja työtä tehostavista työlaitteista. Uskomme vahvasti, että työlaitteiden tehokkuuteen ja pitkäikäisyyteen kannattaa panostaa. Yhtiömme pääsuunnittelijan, Jaakko Happosen, vuosikymmenen kokemus työlaitteiden suunnittelusta helpottaa meitä tavoittelemaan tätä tavoitetta, mutta lisäksi keräämme jatkuvasti kokemuksia ja ideoita kulkuväylien kunnossapidon todellisilta ammattilaisilta – asiakkailtamme.

Suora palaute kentältä paitsi auttaa meitä parantamaan nykyisiä tuotteitamme, mutta myös kehittämään täysin uudenlaisia ratkaisuja kunnossapidon haasteisiin. Tästä syystä toivomme, että pääsemme vaihtamaan ajatuksia mahdollisimman laajalti, niin puhelimitse, messuilla kuin itse työmaillakin.