Företaget

Snowek Oy

Snowek Oy utvecklar underhållet av trafikleder. Bolaget planerar, tillverkar och marknadsför arbetsutrustningar för maskiner för fastighetsskötsel, hjullastare, traktorer och grävmaskiner. Snoweks huvudprodukter är plogar och borstutrustningar.

Snowek Oy:s planeringsbyrå finns i Kuopio och arbetsutrustningarna tillverkas i Idensalmi, 80 km norr om Kuopio. Snowek Oy grundades år 2011.

Så här gör vi

Här på Snowek vill vi bli kända för arbetsutrustningar som är av hög kvalitet och effektiviserar arbetet. Vi tror starkt på att det lönar sig att satsa på att arbetsutrustningar är effektiva och har en lång livslängd. Bolagets huvudplanerare Jaakko Happonen har tio års erfarenhet av att planera arbetsutrustningar, vilket gör det lättare för oss att sträva efter vårt mål, men vi samlar dessutom hela tiden erfarenheter och idéer från de verkliga proffsen på underhållet av trafikleder – våra kunder.

Den direkta responsen från fältet hjälper oss att utöver att förbättra våra nuvarande produkter även utveckla helt nya slags lösningar på utmaningarna kring underhåll. Därför hoppas vi på att kunna utbyta tankar i så stor utsträckning som möjligt såväl per telefon, som på mässor och egentliga arbetsplatser.

 

 

Tekninen kuva yritys-sivulle-page-001